2011. június 29., szerda

LIPCSE - VÁROSLÁTOGATÁS 4 nap 2 fő reggelivel - Jelenlegi ára: 45 555 Ft

 
4 NAP LIPCSÉBEN 2 FŐ RÉSZÉRE REGGELIVEL
 
Szeretettel üdvözöljük a Hotel Residenz Leipzig-ben!
A szálloda egy nyugodt, csendes, de mégis jól megközelíthető helyen fekszik: a belváros autóval 10 perc alatt elérhető. A város jó infrastruktúrájának köszönhetően a centrum és a környékbeli kirándulóhelyek tömegközlekedéssel is könnyedén megközelíthetőek.  
Szobák:
A Hotel Residenz  50 modern, komfortos szobával rendelkezik. A szobákban WLAN, telefon, a fürdőszobában zuhanyozó és WC található.
Vendéglátás:  
A szálloda konyhája minden nap finomságokkal kényezteti Önt, reggelitől a vacsoráig. A gyakran frissülő étlap gondoskodik a változatosságról. Nyáron a szálloda teraszán barbecueés hűsítő italok fogyasztására is van lehetőség.
Wellness:  
A fitnessteremben formába lendülhet, a felfrissülésről pedig egy finn szauna gondoskodik,  
 
"Egy kicsi Párizs ez" (Goethe: Faust)
Lipcse kulturális és szabadidős programok széles választékát kínálja. A lipcsei pályaudvarra érkező utazó rögtön megcsodálhatja az egyik legrégebbi Bauhaus épületet, amely ma egy bevásárlóközpontnak ad helyet. A belváros felé vezető úton elhalad a történelmi emlékekben gazdag Miklós-templom mellett. Több, mint 20 éve innen kiindulva tartották az első Hétfői Tüntetést, ahol a békés felvonulók demokratikus változásokat követeltek. A tüntetés-sorozat később más városokra is átterjedt, ami nagyban hozzájárult a kelet-német szocialista rendszer bukásához. Előtte a lipcsei egyetem mellett elhaladva az Augustusplatz-ra ér ki, ahol két nevezetes épület: a 300 éves múltravisszatekintő Opera és a Gewandhaus (a világ egyik legismertebb szimfonikus zenekarának a székhelye) állnak egymással szemben. A városközpont domináns épülete a régi városháza (Alte Rathaus), illetve itt található Lipcse legismertebb temploma, a Tamás-templom. A XV. században épült, de csak egy évszázaddal később, 1539-benlett evangélikus templom - ugyanekkor prédikált itt Luther. A templomot mégis kántora (1723-50 között), Johann Sebastian Bach tette világhírűvé. Sírja a tamplomban található. További nevezetesség szép üzletekeivel, kávézókkal a Mädlerpassage. Itt található az  Auerbachs Keller, egy 16. század óta működő vendéglátóhely, amelyet Goethe is gyakran meglátogatott, és a Faustban egy egész fejezet játszódik ott. Nem véletlen, hogy Goethe szobrát  a passzázs bejáratánál helyezték el. nem is az a lényeg, hány nevezetes épületet kínál ez a város: Lipcse báját nehéz leírni: kávézók, parkok, utcai művészek, régi és új villamosok... Fedezze fel ezt a gyönyörű várost!  
 
 ri
Az utalvány az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza, 2 fő részére:
 
 
3 éjszaka szállás kétágyas szobában
3x svédasztalos büféreggeli
1x ingyenes transzfer (kívánságra, kapacitás függvényében)
ingyenes parkolás a szálloda előtt
Late Check Out (a szálloda késői elhagyásának lehetősége, kívánságra, kapacitás függvényében max. 15: 00 óráig)
Az utalvány kiállítástól (=pénz beérkezése) számított 3 évig érvényes és szabadon átruházható.
Foglalás a voucher sorszámának megadásával, közvetlenül a szállodánál lehetséges, a szállodával egyeztetett időpontra.  
További információért olvassa el figyelmesen  oldalunkat is!



Jelenlegi ára: 45 555 Ft

Az aukció vége: 2011-07-20 08:40
. LIPCSE - VÁROSLÁTOGATÁS 4 nap 2 fő reggelivel - Jelenlegi ára: 45 555 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése