2011. szeptember 30., péntek

Aquamarina Hotel hajó1éj/ 2 fő reggelivel utalvány - Jelenlegi ára: 1 Ft

Aquamarina Hotel**** és Rendezvényhajó utalványok
Az utalványok 1 éjszaka / 2 fő részére reggelivel szolgáltatást tartalmazzák.
Lehet többet is venni, összevonhatóak. Felhasználható: 2011. december 31-ig.
Az Aquamarina hajó a Római parton egy hangulatos, varázslatos hely.
A hekkezés központjában található, de mégis elegáns és romantikus.
Az Aquamarina Hotel &Rendezvényhajó eredetileg az Orosz cári dinasztia, megrendelésére készült 1903-ban a Szomorszkij hajógyárban. A hajó főleg az Orosz folyamokon (Kaukázus, Merkúr) teljesített szolgálatot, 2006-ban lett teljesen felújítva.
A hajón étterem is működik, aminek a teraszán elfogyasztott házi bodzás limonádé és a hideg csapolt sör egy kis friss dunai szellővel ötvözve igazán pompás egyveleg. A hétvégi biciklizés, vagy szerelmes andalgás alkalmával érdemes betérni ide egy lakomára vagy csak egy jeges kávéra. Az árak teljesen elfogadhatóak, a drágaság messziről sem mondható el az amúgy 4 csillaggal büszkélkedő szállodáról.
A hajóra a multifunkcionális, hiszen nem csak, mint 40 szobás (légkondi, 24 órás portaszolgálat, széf) hotel és étterem- kávézó funkcionál, hanem rendezvények közkedvelt otthona is. Három különterme van, melyek más-más hangulatot idéznek.
Az 50 fős Casino terem a földszinten, a régi cári kort juttatja eszünkbe, hiszen kristály csillár, vörös szőnyeg várja a születésnapi partira vagy épp a konferenciára igyekvő vendégeket, de adott már otthont báloknak, értekezleteknek és csapatépítő tréningeknek is.
A Disco terem sem maradhat ki a felsorolásból, hiszen sokszor rendeznek itt 50 fős legénybúcsúkat (dj-pult, rúd, körasztalok), esküvőket vagy eljegyzési partikat.
 
 



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-09-29 10:26
. Aquamarina Hotel hajó1éj/ 2 fő reggelivel utalvány - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése